lørdag den 14. maj 2011

Jamen det jo kage!!

Jeg har fundet en opskrift på kage, der hverken indeholder, sukker, smør eller mel og alligevel så får man en lækker kage ud af det. Jeg fandt den  HER. Du også kan læse lidt om hvor klamt meget slik er. Opskriften er på den sidste video i bunden. Gå lidt på opdagelse på siden nu når du alligevel er der inde der er andre video med lækre opskrifter.  Næste gang jeg skal bage den vil jeg prøve at komme lidt kakao og appelsinskal/saft i og se om det vil være lækkert. Jeg havde en venninde på besøg og hun spise tre stykke af kage, så det tager jeg som en hentydning om at den smage godt :) (Hun sagde også at den smagte godt)

Kender du det når du ikke ved hvad du skal lave til aftensmad og du altid ender med at lave det samme uge efter uge? Jeg følger med i et madprogram på DR2, som hedder "Krudt og krydderier" med Camilla Plum. Hun er simpelthen genial, hvis du spørg mig. I denne uge har jeg prøvet et par af hendes opskrifter og de smagte bare så godt. Det tager en del tid at forberede da man skal skal lave sine krydderier fra bunden men det er det hele værd og der var mad til 2 dage.

Jeg lavede Grøn carrypasta Opskrift

Den brugte jeg til kartoffelcurry Opskrift Og Stegte blomkål Opskrift

Den første dag fik vi det med ris og anden dag med kirkærtepandekager Opskrift

Alle hende programmer kan ses på siden, hun er så hyggelig http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/Krudt_og_Krydderier/index#/8943


Forleden var jeg i en af mødrehjælpens genbrugs butikker og her fandt jeg den sødeste babuska for 10 kr, har længe ønsket mig en babuska men har været for nærrig til at betale 100 kr for en ny. Jeg kan huske jeg havde en da jeg var barn og nu er de åbenart blevet populære igen. Min står til pynt i min vindueskarm, men hun får  ikke lov at stå i fred længe af gange da hun tiltrækker små pillefingres opmærksomhed.