søndag den 6. februar 2011

Nu også søndagshygge.

I dag har vi også rigtig hygget os. Storesøster er på weekend så har kunne bruge alt min tid på lillesøster og det har været tiltrængt. Hun er blevet fræk efter hun er startet i dagpleje og hun gør alt for at få opmærksomhed. Efter morgenmaden cyklede vi i REMA1000 for at købe øko rosiner som er på tilbud til 5 kr. Bagefter to vi på legeplads. Det er skønt at det ikke er så koldt for tiden man kan nyde at være ude og lege uden at få kolde finger. Vi samlede nogle pinde som skulle bruges til månedens udfordring http://delebarnet.blogspot.com/2011/02/du-tar-en-pind.html  Vel hjemme fra legepladsen gik vi igang med at bage knækbrød. Knækbrødet spiste vi med tahin blandet med honning og ingefærte med honning. Bagefter gik vi igang med udfordringen "Du ta'r en pind" 

Her et par glimt af knækbrød og resultatet af "Du ta'r en pind" det er måske ikke den kønneste løsning men det var hyggeligt at lave og nu hænger den inde i mit soveværelse vindue og pynter.








Kunne du tænke dig at prøve at bage knækbrød, får du lige opskriften.

1 dl. hørfrø, 1 dl. solsikkekerner, 1 dl. sesamfrø, 1 dl. græskarkerner, 3,5 dl mel efter eget valg, 0,5 dl olivenolie, ca. 3 dl vand.

Bland det hele sammen og rul dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen er lidt svær at arbejde med men et godt fif er at ligge et stykke bagepapir over og rulle presse dejen ud. Rul ud så dejen for en tykkelse på 2-3 mm. Skær dejen i den størrelse du ønsker dine knækbrød og bag på 200 grader i ca. 10 min men hold øje med dem det går pludselig stærkt.

Håber også du har haft en dejlig søndag.

2 kommentarer:

  1. Tak for dit skønne bud på månedens udfordring "Du ta'r en pind" på Delebarnet. Vi elsker når flere vil lege med.

    SvarSlet
  2. Det er mig der takker, det er skønt at finde inspiration. Var aldrig kommet på den ide hvis ikke jeg var blevet "tvunget" ttil at fundere over hvad man kunne lave af en pind ;)

    SvarSlet