lørdag den 29. januar 2011

Så blev det min tur.

Ja så blev det min tur til at blive syg. Sidste uge var det lillesøster der var ramt ja generelt synes jeg mange her til lands er syge for tiden. Jeg skulle have holdt søster hygge i dag men måtte aflyse ØV ØV havde glædet mig.
I dag har jeg drukket en masse ingefærte med honning det gør virkelig underværker. Jeg river bare noget frisk ingefær og koger det et par minutter. Ingefær har i mange tusinde år været brugt i natur medicin mod ting som hoste/forkøelse, forstoppelse og kvalme. Jeg havde engang en slem forkøelse og læste på nettet at hvis man havde kold forkøelse skulle det hjælpe at drikke en kop ingefær te og så gå i seng, man skulle så svede forkøelsen ud. Jeg må sige det hjalp mig rigtig godt og jeg vågnede op næste morgen stort set rask. Jeg tilføjer artiklen hvor jeg læste det http://dk.radio86.com/sport-og-sundhed/traditionel-kinesisk-medicin/6323/ingefaer-krydderi-og-medicin-i-et.

I går tog jeg pigerne med ud og spise pizza, var allerede små syg og sprang over hvor gæret var lavest og så var det hyggeligt. I dag var jeg noget lost når det kom til aftensmaden. For det første er køleskabet næsten tomt og havde allerede serveret rugbrød til frokost. Jeg kom i tanke om en ret min somaliske veninde tit har sagt jeg skulle prøve og for det ikke skulle være løgn så havde jeg akuret lige de ting der skulle bruges. Det smagte rigtig godt, børnene kunne lide det og så var det hurtigt hvilket er et stor plus hos mig. Elsker hurtig mad især når man er syg.

                                            Somali dish.

Du skal bruge løg, hvidløg, hvidkål, oliven olie, friske tomater, tun, salt og så brugte jeg noget karry. Jeg brugte 3 tomater og en dåse tun er der blev så vi alle blev mætte og der blev spist op. Er man en større familie skal man nok bruge 2-3 dåser tun.

Start med at snit alle ingredienserne. Varm olien på en pande tilsæt karry, løg og hvidløg og svits dem lidt inden hvidkål og tomater tilsættes. Skru blusset ned på 4 og lad retten simre mens du røre i den så det ikke brænder på. Hvis du synes det brænder på s tilsæt et lille skavt vand. Når hvidkålen er gennem tilberedt tilsætter du tunen og giver det lige et par minutter så tunnen kan blive varm. Så er retten klar til at blive spist. Vi spiste det med brød til men man kan jo spise det med ris pasta eller kartofler til.

Retten er måske ikke den kønneste og jeg undskylder det meget fedtede look men vi var gået igang med at spise da jeg lige skulle tage et billede til bloggen.



     I går dag jeg var i min lokale døgnNetto opdagde jeg til min store sorg at yogi teen ikke længere stod på hylden. Spurgte en medarbejder om den kom igen og det var han ikke sikker på :( Må på jagt i andre døgnNetto i København så hvis du sidder der ude med viden om hvor jeg kan få yogi te så skriv endelig en kommentar.

De sygete hilsner fra Ullaadullahsmor.

torsdag den 27. januar 2011

Regnbueis.

Det er næsten en uge siden jeg tit har skrevet her på bloggen. Jeg har gang i en masse projekter og oven i har jeg skole og lektier så har ikke rigtig fundet tiden til at skrive her inde.

Forleden dag da jeg havde fri fra skole smuttede jeg forbi mødrehjælpens genbrugsbutik. egenlig skullle jeg are finde et puslespil til lillesøster, det fandt jeg til 15 kr men skulle selvfølgelig snuse lidt nu jeg var der. Sørme om jeg ikke fandt en fin lille juniorseng med madras til 250 kr. Sådan et godt tilbud kunne jeg ikke ignorere :) Her er et billede af kuppet. Jeg har syet et par puder og et lagn. Har stof til flere puder så der kommer nok et par stykker til.

Jeg har ikke prøvet så mange nye opskrifter, fortiden skal det bare være hurtigt og nemt. I går lavede jeg en boullionsuppe med grønsager og nudler. Normalt er jeg modstander at boullion men man kan få en økoudgave i bla. Føtex og Irma så den er fri for E-numre og smagsforstærkere.
Nem suppe.
Vand, boullion (gerne oscar økoboullion) grønsager efter eget valg.
Kog vandet, tilsæt boullion, snit dine grønsager og tilsæt dem. Kog til grønsagerne er mørre.
Jeg brugte gulerod, hviskål og brocoli og så fik vi nudler til. Storesøster synes det smagte så godt at hun bad om at få det med i madpakken. Det fik hun så ;) Suppe med i skoletasken??? Ja det kan lade sig gøre :p Man skal bare have en lille termoflaske ;) Nudlerne havde hun i sin madkasse og så kunne hun bare hælde den varme suppe over da hun havde spisepause.

I dag lavde jeg bare nogen tunsanwich, grillede tomater og en salat med med olie/eddikedressing.



Som jeg har skrevet tidliger har jeg fået en ny blender, så har lavet nogle lækre smoothies om morgenen. Her kommer lige et par af de bedste.

Ævlebævle smoothie. (1 person)
Du skal bruge 1 æble, ca. 10-15 mandler, 1 banan, 10 frostne jordbær et halvt glas vand.
Det hele blendes. (det siger jo sig selv når det nu er en smoothie :p )


  En af min ynglings smoothies består af banan, jordbær og appelsin.  Jordbær kan erstattes med hindbær.

Sidste weekend havde jeg en utrolig trang til Marabou så biksede noget sammen til at tage trangen.

                                         Jeg har lyst til Marabou shake.
Du skal bruge en håndfuld cashewnødder (IKKE saltede til den der kunne finde på det, du ved hvem du er)
1 banan, lidt vanillekorn, kakaopulver og 1 glas vand. Blend til du får en cremet "milkshake"
Den tog trangen.
Og nu til aftenest højdepunkt regnbueis. (Rå udgave)
Du skal  starte med at fryse nogen modne bananer ned. De skal skrælles og skæres i mindre stykker inden du smider dem i fryseren.
Udover bananer skal du bruge frostne jordbær, vanillekorn, kakaopulver og evt. cashewnødder.

 Når bananerne  er frostne smider du dem og vanillekorn i en foodprocessor og blender til du har en cremet ens masse (det skal ligne flødeis)
 Nu skal du tage du 3/4 af isen fra og kommer i en fryseboks som du sætter i fryseren.
Nu tilsætter du de frostne jordbær og evt. en lille skvat vand. Blend igen til jordbærne er blendet helt ud sammen med bananisen.
Nu kommer du jordbærisen op i fryseboksen og tager halvdelen af bananisen og kommer op i foodprocessoren (skyl den evt ren for jordbæris først)
Det sidste bananis skal nu tilsættes kakao og evt. cashewnødderne. Nu blender du igen til massen er ensformig.
Nu kommer du chokolade isen i fryseboksen med resten af isen. Hvis du kan vendte så stil den på frys en halv time- 45 min så isen lige kan stivne lidt.
Det er selvfølglig lidt besværligt at lave men det er sjovt med sund regnbue is. Man kan jo bare lave en af varianterne. Chokoladeisen med cashew var så yummi.

                            Pigerne var vilde med det og det enste de sagde mens de spsie var mmmmm.

Det var alt for denne gang forsat god aften.

fredag den 21. januar 2011

Jeg skylder et link.

Det er lige gået op for mig jeg har glemt at indsætte linket til artiklen med Kok og ernæringsekspert Oscar Umahro Cadogan. Så prøver lige igen her er linket ;) http://www.spisbare.net/7/rawfood

torsdag den 20. januar 2011

Jeg er forelsket.

I ham her <3

Fik jeg mig endelig en ny køkkenmaskine så nu kan jeg endelig lave smoothíes og andre lækre sager. Den var udsolgt i El giganten på Nørrebro så måtte helt til Amger for at få fat i den. El giganten betalte billetten der ud det kan man da kalde for god service.

Jeg vil gerne dele en lækker dressing med jer i dag.

Citrus dressing.

Du skal bruge lime saft, oliven olie, hvidløg,  lidt chili pulver og salt.

Du kan enten bare blande det i en skål og røre rundt men hvis du blender den for du en ensartet cremet dressing.

Du kan jo også bruge citron hvis det lige er det du har.  Vi fik laks og salat i dag og den her dressing går bare godt til fisk.



Har en masse lektier så må hellere komme igang derfor blev det et lidt kort indlæg.

Hilsen Asiya

mandag den 17. januar 2011

En artikel

Faldt lige over denne artikel som jeg gerne vil dele med andre som kunne have lyst.

 Kok og ernæringsekspert Oscar Umahro Cadogan  fortæller om rå kost og om hvor vidt 100 % rå nu også er den rigtige vej at gå.
Jeg  har i denne weekend endelig fået syet lidt og lavet nogle kreative ting med ungerne hvilket var rigtig hyggeligt.

Jeg fik syet en fin nederdel til lillesøster og en lille dukkedyne til hendes dukke.

Kunne du også tænke dig at sy sådan en nederdel til prinsessen kan du finde vejledningen på http://marapytta.blogspot.com/2010/11/diy-nem-nederdel.html

Så kan dukkebarnet sove godt om natten.

 Jeg håber snart at få ordnet mit kamera så jeg kan tage nogle bedre billeder til bloggen for synes ikke kvaliteten på min telefon er den bedste.

Jeg elsker at læse andre kreative blogs og i weekenden faldt jeg over en rigtig god en af slagsen http://bjoernemor.blogspot.com/ siden er fyldt med gode ide'er  til hvordan man kan lave perler af stofrester, papir af gamle breve og reklamer og meget andet. Kreativitet er noget af det hyggeligste at lave med ungerne og i går sad vi i 5 timer og klippede ud af blade og reklamer. Lillesøøster synes bare det var sjovt at sidde med en saks og klippe papir i stykker bagefter limmede hun stykkerne på et stykke papir og malede det med vandfarver. Storesøster som elsker at skrive historier lavede en bog hvor billederne til historien var udklip fra reklamer. Jeg lavede noget decoupage på en gammel konservesdåse og en papæske.


Jeg skal bare lige have givet dem en gang klar lak så bliver overfladen glat og dåsen kan bruges til tandbørster på badeværelset eller som potteskjuler til en lille plante. Æsken er blevet taget i brugt til farver og blyanter.

Noget andet jeg har prøvet at lave i weekenden er foldede blomster det er rigtig sjovt og kan laves af reklamer. Jeg har lavet 2 stk og de er slet ikke så flotte som dem på hjemmesiden men øvelse gør mester.
Hvis du selv har lyst til at prøve kan du finde en vejledning her http://foldingtrees.com/2008/11/kusudama-tutorial-part-1/#more-1383


Her er kan du se mine 2 første forsøg.



Og nu lidt om sund kost he he du troede nok lige du slap for en helseprædiken.

Jeg har besluttet at jeg vil tage 14 dage på 90-100 % raw food. Jeg har før prøvet det og savner den enegi jeg får af det. Jeg skal bare lige vente til jeg har råd til at købe en blender, for jeg skal kunne lave smoothies og andre  lækre ting som kræver en god blender. Nu det ikke fordi jeg lever bestemt usundt men jeg kan mærke det kan blive bedre. Da jeg sidst levede næsten udelukkende af raw food oplevede jeg at min allergi over for æbler og mandler forsvandt. Faktisk er det gået op for mig at når jeg spiser fødevare som pasta så er jeg generet mere af allergi. Jeg er begyndt at erstatte et af børnenes måltider med rent frugt og grønt det behøver ikke være så kompliseret. Jeg skære 2 forskellige slags frugt og 2 forskellige slags grønt i passende stykker og servere en dip eller humus til og vupti de køre det ind som vare det slik ;) Og ja de bliver mætte af det for de siger ikke de er sultne de næste par timer.

Forsat god dag...Hilsen UllaBadullasmor ;)

torsdag den 13. januar 2011

god kulør uden sol.

Fandt lige denne artikel som jeg synes er et rigtig godt lille skønhedstips ;)

http://go.tv2.dk/article.php/id-36500710:gr%C3%B8ntsager-forvandler-vinterbleg-til-l%C3%A6kkerbrun.html?forside

Så har du endnu en god grund til at spise mere frugt og grøn, så bon appetit.

onsdag den 12. januar 2011

Kartoffelkur

I dag har jeg prøvet at lave veganske "flødekartofler" opskriften kan findes her http://rawislaam.wordpress.com/2011/01/02/prinsesse-shake-og-lidt-andre-laekkerier/
Det er en rigtig god blog med en masse lækre opskrifter.

Desværre gik det lidt galt for mig, da jeg have skrællet for mange kartofler og kun havde en dåse kokosmælk. Jeg tilsatter derfor mere vand og det blev noget tyndt. Det smagte rigtig godt men var mere noget ala. karry suppe med kartofler. Det ikke sidste gang jeg laver det, men næste gang bruger jeg 2 dåser kokosmælk og meget mindre vand. Vi fik bare lyn dampede broccoli til.

Et lille fif til hvordan man kan dampe broccoli.

Du skal bruge 3-4 fed hvidløg som du hakker/knuser. Varm noget olivenolie i en gryde og svits hvidløget i, tilsæt et glas vand og lidt salt. Når det koger tilsætter du din broccoli som du har skåret i den ønskede størrelse. læg låg på sluk for kogepladen, tæl til 20 og tag gryden væk fra kogepladen. Hæld vandet fra med det samme så broccolien ikke bliver tilberedt mere i varmen. Det smager rigtig lækkert på  denne måde.

I går købte jeg 5 kg kartofler for 18 kr i netto og da pengene for tiden er få, så vil de næste par dage nok være præget af opskrifter der indeholder kartofler.

Jeg er begyndt at gå mere og mere væk fra at spise pasta og istedet spise flere kartofler da de er meget sundere og mætter bedre. Jeg kan også bedre lide at spise en kartoffel som der ikke har været igennem en proces, for når man tænker over det så er pasta jo bare kogt mel/dej. Faktisk så var den første pasta slet ikke lavet af hvedemel men af kartofler det hedder Gnocchi di patate og kan købet nogen steder måske Irma har det.

Mange retter som man normalt spiser med pasta kan jo nemt erstattes med kartofler. F. eks pasta med kødsovs kan jo sagtens blive til kartofler med kødsovs eller endnu bedre kartoffelmos med kødsovs.

Her er et link til en spændende artikel om noget så jordnært som kartofler http://videnskab.dk/content/dk/krop_sundhed/kartofler_er_sundere_end_pasta_og_ris

Nå men ikke mere om kartofler for i dag ;)

Hilsen en kartoffel dansker.

mandag den 10. januar 2011

Dovendyret er tilbage

Håber alle har haft en god weekend. Jeg har været så træt og doven og slet ikke fået syet eller lavet noget af alt det krea som jeg planlagt for weekenden øv bøv. Pga. min dovenskab har der ikke været noget synderligt spændende at berette om her på bloggen derfor har her været stille.
I dag vil jeg gerne dele en nem tomat/grønsagsssuppe.

Du skal bruge: Dåsetomat, (jeg bruger 2 dåser), ca. en 1 stort  eller 2 små løg, 3-4 fed hvidløg, ½ knoldselleri, hvidkål, gulerødder, olie, salt og peber.

Det her er basis opskriften og man kan jo komme flere grønsager i og bruge krydderi jeg foretrækker bare at lave den uden krydderi da jeg elsker den smag den får uden.

Alle grønsagerne snittes.

Start med at svitse løg og hvidløg i olien, tilæt derefter de flåedetomater, lidt salt og peber og lad koge 5 min.
Efter 5 min kogetid blender jeg suppen med en stavblender og tilsætter mere vand og resten af ingredienserne.
Kog nu suppen 10 min, smag til med salt og peber og der kan serveres.

Jeg har altid suppe til 2 dage men vi er jo også kun 3  hvor af en ene er 2 år og stort set intet spiser.

I dag hakkede jeg en masse frisk persille og dryssede oven på og serverede en salat til.




Persille er smadder sundt så køb et ordenligt bundt og snig det ind i den mad f.eks som her i supper, oven på fisk i salater, i sandwich, i din  persille olie ;) og i din smoothie.

Du kan lave en hurtig grøn smoothie ved at blende ananas med persille det smager rigtig dejligt og er en nem måde at få en masse persille.

Jeg plejer at stille min persille i en vase med vand på den måde holder det lidt bedre ;)


Hilsen Asiya <3

torsdag den 6. januar 2011

Hmm kan ikke finde på en overskrift.

Jeg fik mig noget af et chok da jeg skulle ud af døren her til morgen, var ikke lige forberedt på alt det sne :o
Der var ike ryddet nogen steder men det lykkedes mig aligevel at cykle i skole. Jeg lignede en snemand (dame) da jeg nåede frem.

Jeg har ikke det vilde at skrive om i dag er lidt træt, men i skal ikke snydes for en lækker opskrift.

Menuen i dag stod på pasta med tunfrikadeller og grønt.

Pastaen har jeg vent i en lækker oliedressing.

Oliedressing:

Persille, hvidløg, olivenolie, salt og peber.

Hak persillen fint, bland det med resten af ingredienserne og giv det evt. en tur med stavblender eller alm. blender.

Nu har du en lækker dressing som kan hældes over pasta, kartofler, salat eller over fisken inden du putter den i ovnen. Du kan også lave den med andre krydreurter som du kan lide.

Tunfrikadeller.

Jeg brugte 2 dåser tun, 2 æg, havregryn og peber. Det var en hurtig version man kan jo blande  løg og andre lækre ting i opskriften.

De steges som alm. rikadeller, det går dog noget hurtigere. Personlig tilsætter jeg ikke salt da jeg synes tun på dåse smager salt nok.

Jeg serverede vanen tro en masse frisk grønt til.



Det dejlige ved denne ret er at den også kan spises kold så storesøsters madpakke er pakket og klar til i morgen :D

Glæder mig til weekenden, hvor jeg har en masse projekter jeg gerne vil pusle lidt med. Jeg har planer om snart at komme med et indlæg med lidt hudpleje tips som jeg gerne vil dele her på bloggen så har du lidt at glæde dig til ;)

Hilsen Asiya

onsdag den 5. januar 2011

Arabiske deller og lidt skrot

Jeg har rigtig hygget mig med mig selv i dag nøj hvor er jeg bare skønt selskab. Havde 4 timer helt uden børn så cyklede lidt rundt og kiggede på butikker. Jeg fandt en masse stofrester i panduro hobby så glæder mig til weekenden så ska jeg rigtig sy. I dag fandt jeg i storskarld en kurv med hul i bunden, en metaldåse der havde været karameller i og en skotøjsæske. Nu sidder du nok og tænker det var skisme da noget underligt noget at slæbe med hjem men jeg har store planer for mine fund og skal nok vise det frem når det er færdigt :D



Du skal selvfølgelig heller ikke i dag gå glip af hvad jeg har fået til aftensmad. Håber jeg kan være med til at inspirere andre til lækker,nem,hurtig sund mad ;)

I dag har jeg lavet arabiske deller aka. falafel og nøj hvor var det dog nemt. Har altid troet det var en større videnskab at lave. Jeg fandt en masse forskellige opskrifter på google og der er en del forskellige måder de kan laves. Nogen putter æg i, andre hvedemel og bagepulver andre bruger kun kikærterne og jeg valgte at gøre som sidst nævnte.

Jeg lagde kiærter i blød natten over, hældte vandet fra og tilsattet hvidløg, hakke persille, salt og krydderier og blendede det hele med en stavblender. Det en god ide at lade det trække mindst en halv time inde man tilbereder dem. Form dem med en ske og steg. Man kan vælge at friturestege dem, men jeg valgte at stegde dem i olie på panden akurat som når man steger frikadunser.

De smager såå godt og det er ikke sidste gang jeg laver det. Mine kunne godt have smagt at lidt mere så tror jeg skal have fat i noget rigtig falaffel krydderi.

Jeg lavede en tahindressing til som består af: Yoghurt, tahin, hvidløg, salt, citron og evt. lidt chili.

Vi fik bare en masse grønt til og det sidstte humus fra igår. Man kan også bruge det til pitabrød eller sammen ris.

Prøv det! Det er nem børnevenlig mad og super at komme i madpakken.



Hilsen Asiya.

tirsdag den 4. januar 2011

dagens ret.

I dag har jeg haft første skole dag. Det var underligt efter 2 år som hjemmegående mor, at skulle ud at døren og møde kl. 8.30. Første dag var lidt kedelig da det mest var praktiske oplysninger. Det er dog kun tirsdag og torsdag jeg skal afsted i skole resten af mine fag foregår online.  Jeg har også fået hentet cyklen op fra kælderen så jeg kan cykle i skole og generelt bare begynde at bruge den igen. Det var lidt hårdt, kan godt mærke kondien ikke er i den bedste form, så jeg må cykle nogen lange ture på jernhesten.

I dag hjalp lillesøster med at lave aftensmad. Synes tit hun er mere villig til at smage på maden når hun har været med i køkkenet.

Vi fik grillede tomater med sprød topping og hvidkåls wraps med humus.
Fandt opskriften på tomaterne på denne side http://hijaluna.wordpress.com/  (klik på billede så kommer man til opskriften)jeg havde desværre ingen krydreurter det må jeg prøve en anden gang, men lækkert var det og børnene var vilde med det. Hvidkåls wraps er bare hvidkålsblade som jeg har fyldt med humus og så de grønssager jeg nu lige har. Det også laves med salatblade og istedet for humus kan man også bruge gourgemole.






Det mætter rigtig godt og det varmer et moder hjerte når børnene kaster grønsager indenbords (jubiii). Hvidkålsbladene spise lillesster dog ikke hun spise bare en masse grønsager med humus.                     

Det var det jeg havde på hjertet i dag, nu vil jeg lave en kop te og snuppe lidt dadler inden jeg ska i seng.

Hilsen Asiya.

mandag den 3. januar 2011

Den tid på dagen

 Jeg elsker mine piger over alt på jorden og elsker den tid vi tilbringer sammen. Alligevel er den bedste tid på dagen når de er lagt i seng (ups) og jeg kan lave en kop te smække benene op og bare tage en slapper. 
 Jeg sidder her i min flyder og nyder en kop dejlig te og lidt søde bløde dadler. Nu jeg er ved teen vil jeg gerne anbefale min nye yglings te. Den hedder yogi Tea og kan fås i DøgnNetto, ved ikke om den også kan fås i alm. netto, den kan sikkert også fås andre steder. den indeholder forskelige urter og krydderier bla. lakrisrod, kademomme, kanel og anis. Teen skulle have en mild rensene efekt den smager hvertfald godt   og koster 20 kr for 15 breve. et lille ekstra + er også at den jo er koffein fri da der ikke er teblade i.



Du kan læse mere om teen på deres hjemmeside http://www.yogi.eu/.

Jeg har i lange perioder levet meget sundt og fået en stor interresse for Raw Food. Bliver aldrig nogen sinde 100 % rå eller 100 % veganer sukker nægtene helse fanatiker men jeg har på min egen krop hvor godt man får det af sund og nærrende kost. Desværre har det været lidt sløvt med den sunde kost her de sidste par måneder og det kan jeg mærke ogg ikke mindt se når jeg mder mig selv i spejlet. Synes min hud er blevet grå og kedelig :(  Så nu har jeg beslutte hoppe op på hesten igen og komme igang med de grønsager, det jo ikke fordi det er enormt svært de skal jo bare købes ;)

I dag har været en lidt hektisk dag så aftens maden blev bare en hurtig tomatsuppe med lidt gulerødder kogt med og så lidt frisk grønt til. Pigerne fik lidt ris i også.



Læste i dag om hvordan grønne omgivelser (natur) kan virke afstressende http://www.dr.dk/P1/Sundhed/Udsendelser/2010/12/13104301.htm

Det er jo ikke fordi vi her til lands pt kan afstresse med lidt grønt men så kan man jo smutte i netto og købe en hyacint til 7 kroner. De dufter skønt og jeg bliver så glad hver gang jeg kigger på dem har har stående i mit vindue så der er nok noget om snakken at grønt kan afstresse :D
 Her et billede af min datters hyacint i kan tro hun passer godt på den, hun lufter ud for at være sikker på den ikke mangler frisk luft <3



Det var hvad jeg havde på hjertet i dag


P.s undskyld hvis der er en masse stave og taste fejl er for træt til at læse det igennem (ups).

søndag den 2. januar 2011

Velkommen til mig.

 .Først og fremmset godt nytår til alle.

  Jeg med stor læselyst fulgt andre blogs, gennem en periode. Nu er jeg selv blevet blogger, eller ejer af en blog er nok mere korrekt at skrive. Tiden vil vise hvor meget blogger jeg bliver ;). Jeg kan godt lide at læse blogs om kreativitet så vil prøve at dele mine egne mindre heldige forsøg på at være kreativ. Jeg kan lide at lave mad og interessere migg meget for helse og sundhed så min blog vil nok også handle lidt om disse ting. Bolig og indretning vil nok også præge bloggen, eller det afhæger jo af pengepungen, så boligindretning er der nok ikke råd til.
Nå dette var så mit første forsøg på at være hip med de hippe og blogge.

Forsat god søndag (Hvis der overhoved er nogen der læser dette)

Hilsen Asiya.